Bronshojbasket

Bronshojbasket Uncategorized Baron Davis, Nick Young og de vanvittige forstyrrelser i NBA

Baron Davis, Nick Young og de vanvittige forstyrrelser i NBANBA har været med os i mere end 60 år. Det har oplevet utrolige ændringer som introduktionen af trepunktsskuddet og oprettelsen af en spændende ny spiller i LeBron James.

Men disse ændringer har også betydet, at NBA har måttet kæmpe med en række spørgsmål, herunder racisme, sexisme og problemer på grund af nedsat seertal. Det betyder, at det er tid til forandringer, og NBA er klar til en tilstrømning af friske nye ideer.

Et hold, der ikke kun har taget denne ændring til sig, men har indset, hvor vigtigt det er, er Golden State Warriors. Warriors har signeret Nick Young fra Philadelphia 76ers til at erstatte Baron Davis som deres udgangspunkt og har fuldstændig lavet sig om fra et hold med fokus på at vinde ringe til et hold med fokus på sjov basketball mere end noget andet

Hvordan baron Davis’s bananer bragte os til vores kærligheds forstyrrelser

For et par år siden viste NBA -stjernen Baron Davis’s Instagram -indlæg sin kærlighed til bananer med en sjov billedtekst. Billedet blev dog viralt og vakte masser af opmærksomhed.

Billedet blev taget i 2006, og det viste Davis holde to bananer med teksten”Baron Davis elsker bananer.”Billedet blev offentliggjort den 25. januar samme år og modtog over 1 million likes og 10 tusinde kommentarer.

I dag kan man finde mange memes baseret på denne tweet på sociale medieplatforme som Twitter og Instagram.

Et vanvittigt oprør for alderen

Med stigningen i AI’er ses børn ikke længere som fremtiden. Vi kan allerede se mange børn med en IQ på 300 eller mere derude. Verden bliver mere og mere robotiseret og digitaliseret, hvilket vil gøre det ekstremt svært for mennesker at fungere uden AI -assistenter eller robotter.

Et vanvittigt oprør for alder er et begreb, der er opfundet af futuristen Dr. Ian Pearson, der forudsiger, at menneskeheden i sidste ende vil gøre oprør mod tanken om, at menneskeliv er”det vigtigste i universet”og forsøger at genskabe deres liv i en digital verden , hvor de kan leve for evigt med alle deres minder intakte.

Dr. Ian Pearson mener, at denne revolution vil blive ledet af”nye”teknologier som virtual reality og augmented reality, der gør det muligt for mennesker at skabe nye identiteter samt

Uheld eller et andet tilfælde af dårlig spillerevaluering?

Dette er et spørgsmål, der har været debatteret af fodboldfans i årevis. Nogle mennesker mener, at spillerne altid skal have fordelen af tvivlen, og det er uretfærdigt at bedømme dem ud fra deres handlinger i et bestemt øjeblik. Andre mener imidlertid, at denne type hændelser bare er en del af at være atlet, og at professionelle atleter skal holdes ansvarlige for deres handlinger.

Afhængigt af hvem du spørger, er dette enten et tilfælde af dårlig spillerevaluering eller en anden ulykke. Når du sætter dig selv i en andens sko, kan det nogle gange være svært at afgøre, hvad der ville være sket, hvis tingene var gået anderledes.

Konklusionen er, at uanset hvor mange gange denne type hændelser sker, vil der altid være dem, der mener, at de blev forurettet.

Baron Davis og Nick Youngs vilde weekend i Oklahoma City

Da NBA All-Star-spillet skal spilles i Oklahoma, har en tidligere basketballspiller og en nuværende benyttet lejligheden til at tage på eventyr sammen.

Fyrene blev opdaget i en natklub fredag aften og blev senere smidt ud for kampe med politifolk. De blev opdaget i en anden klub senere samme nat, og efter at de blev nægtet adgang, besluttede de at begynde at skyde på bygningen.

Denne weekend var ikke kun til underholdningsformål – den var også til sociale medier. De to Instagrammers uploadede fotos og videoer af deres eventyr fra deres telefoner, mens de gik.

TopBack to Top